Tee-Jay Nord for Limfjorden

Tee-Jay i Jylland – mest lidt Nord for Limfjorden.

Tee-Jay på ferie-tur i det nordlige Jylland. 

En dag i september 2016 drog hunden Tee-Jay og jeg på ferie. Vi havde lejet et sommerhus i otte dage i nærheden af Løgstør, men først skulle vi et par dage til Lille Vildmose. Med overnatning i en hytte på Østre Hurup Camping. 

Turens hovedmål lå dog mest nord for Limfjorden.

Turens formål var, at se på fugle, og fotografere dem, hvis vi kunne komme tæt nok på, til at billederne kunne blive gode og se-værdige.

Forventningerne var fra starten høje, og vejrprofeterne havde lovet fuld sol og høje temperaturer – selv over Nordjylland som jeg aldrig har haft de bedste vejr-oplevelser, når det område har været besøgt.

oetrre-hurup-camping

Tee-Jay var fra starten placeret i sin kasse, som stod på bagsædet, godt spændt fast til ryglænet. Herved kunne han se sin ”far” og ud af forruden, og vi havde kontakt med hinanden hele tiden.

Vi ankom til vor hytte og blev installeret hen på eftermiddagen, og kort efter kørte vi de 10 km. til ”Vildmosen”, hvor det for det meste gik op og ned af Grønvej, som er det sted i Danmark, hvor der er flest   jagende rovfugle på et forholdsvis lille område. Det er ligeledes nok det sted, hvor man har mulighed for at komme tættest på rovfuglene.

Det var nok ikke det mest spændende sted for TJ, men han var rimelig ofte ude for at strække benene, og besøg i fugletårnene blev det da også til.

Efter to dage, drog vi videre til vort hus ved Løgstør, med et besøg undervejs i Ulvedybet, som er en af Jyllands bedste fuglesteder. Vi fik da også både set havørn og skestorke m.f.

Kl. 19 nåede vi frem og tog huset i betragtning. Det var et dejligt stort hus 73 m2 rigtig pænt møbleret, med TV som kunne tage både TV2 og TV News – super.

Nu skulle der laves aftenmad ”musaka på kartoffelbund” og der skulle pakkes og klargøres til morgendagens tur mod Hirtshals.

Klik for at se og læse om:

Tee-Jay ved Rugbjerg Knude
Tee-Jay på badebroen
Tee-Jay på havnen
Tee-Jay ved jagttårnet
Tee-Jay på stranden
jylland-september-2016
Tee-Jay Nord for Limfjorden

Tee-Jay Nord for Limfjorden

jylland-september-2016-3
Tee-Jay Nord for Limfjorden

 

%d bloggers like this: